diumenge, 24 de febrer del 2013

"Because maybe, you´re gonna be the one that saves me"

El dia es presenta tranquil. S’ha acabat l’Orientation Week, ni classes, ni presentacions, ni res de res uuueeeee!!!! Al matí escriure algun mail per tema papers i més burocràcia, però ja està.
A les 9:30 tenim visita obligada al dormitori 11, és l’aniversari de la Giuli (Italiana) i sembla que la nit promet. Per fi la Deniz s’anima a venir amb mi!!! 


És impressionant com s’arriba a liar en una kitchen party, sense paraules!!! Deixem el dormitori 11 per anar a Kotłownia (again), no sense que abans la recepcionista ens “apunti en un paperet” U_U
Val a dir que la festa va anar mooooooolttt bé jajajaja. El millor de tot, és que quan la gent em coneix em diuen: “Aaaa jo sé espanyol” – “A si?. I després tooooots ells només saben dir: - “Hola, ¿Cómo estas? Yo muy bien”. Jajajajaja
(A la foto som d'esquerra a dreta: Eleonora (Italia), Ivo (Turquia), jo :P i Giuli)


Dijous no sóc gaire persona fins després de la dutxa. A les 4 de la tarda he quedat amb qui serà el meu director del projecte aquí a Toruń, en Piotr Bała o sigui que després de dinar poso rumb cap a la meva facultat.


El meeting amb en Piotr és per posar-lo al dia sobre el meu projecte, què és el que vull fer, i com podríem organitzar la feina. A partir d’ara cada dilluns a les 12 ens reunirem per veure la feina que he fet durant la setmana i plantejar-ne de nova (sembla que comença a agafar forma el projecte).

Divendres i dissabte passen sense res en especial. Sembla que a Toruń els caps de setmana s’han canviat de posició. Això si, divendres després de casi dues setmanes a Toruń per fi trepitjo el Metropolis, una pizzeria que molta gent em va dir que havia d’anar. Com veieu continuo sent una gorda aquí a Toruń (penseu que la pizza era de la mida més petita). (Amb la nosaltres van venir la Seray i el seu xicot, els dos de Turquia).


Dissabte al vespre una visita curta als del dormitori 11 i a dormir relativament d’hora.
Diumenge dia d’excursió, toca fer: KULIG + BONFIRE!!!!!


Casi es suspèn l’excursió perquè el dia s’aixeca plujós, però quan arribem a lloc (després d’hora i mitja en autobus) surt una miqueta de sol.
Per agafar forces per fer el Kulig tenim preparat el Bonfire: un dinar a base de salsitxes fetes al foc, pa (bé el que ells diuen que és pa), quetxup i te, en una casa de fusta.


Un cop dinats toca l’hora del Kulig!!! El Kulig és com passejar amb un cotxe de cavalls però el carro és un trineu gran, com el que porta el Pare Noel. A darrera del carro però hi ha enganxat un trineu llarg on poden anar 6 persones més assentades. Es veu que és una activitat molt popular entre els polacs, sobretot quan són petits.
Durant els 30 minuts que dura el viatge els que estem a darrera declarem la guerra als del trineu de davant i no els hi parem de tirar boles de neu, quin fart de riure sobretot amb totes les boles que encerten al cap jajajajajaja!!!!! Puntualitzar que els que estan al carro no poden agafar neu estan massa alts... si una injustícia per part nostra jajajaja.



Després del Kulig tornem a dinar, no sigui que l’exercici ens hagi fet perdre pes J. El lloc on estem té com una petita granja per visitar i una torre on es veu un paisatge bastant maco, sobretot gràcies a la neu que ha estat caient aquests dies.


A les 8 arribem a Toruń. Tornem als dormitoris i a dormir que demà toca el primer meeting seriós amb el tutor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada