dimarts, 19 de febrer del 2013

“But Friday never hesitate”


Divendres més Orientation Week, una mica d’història de Polònia (les ha passat ben putes aquests pobres), i presentació de la ESN (Erasmus Student Network, associació internacional estudiantil que s’encarrega d’ajudar als estudiants d’intercanvi a integrar-se). A la tarda més polac, i continua semblant-me mooooooolt difícil!
A la nit s’organitza la primera festa per als nous Erasmus: Kitchen party, dorm 11 7th floor (crec que això serà un clàssic en els propers 4 mesos). Per fi conec als espanyols que volten per Toruń (la majoria són gallecs, un noi de prop de Barcelona, un parell del Pais Vasc, andalusos, valencians, canari i no sé d’on més ja que són una bona colla). La festa acaba a les mil altre cop al Kotłownia.
Dissabte més Orientation week encara! Sembla que no s’acaba això.
Diumenge al matí els de la ESN ens organitzen el “Treasure hunt” per conèixer una mica Toruń. La ciutat és molt maca, sobretot el centre, la plaça principal i la part emmurallada prop del riu Wisła (Vístula). 


Al acabar ràpid cap a classes de polac. Si, si un diumenge i cap a la universitat a estudiar, això no sembla un Erasmus jajaja.
Després de polac uns quants anem a dinar al Pierogarnia, un restaurant on cuinen unes empanadilles que estan boníssimes. D’esquerra a dreta: Ieva (Lituània), Nicolas, Adeline, Anthony (França), Mauro, Benjamin i Laurine (França).


Dimarts és el “cumple” del nostre amic Nicolas Copernic (Mikołaj Kopernik) avui fa 540 any que va néixer. Tot i que és festa a la universitat nosaltres com bons Erasmus a les 8 del matí ens toca més Orientation week (avui ja és l’últim dia). Porta tota la nit nevant i Toruń està ben blanc.


A la sortida de les classes ens dediquem a fer guerra amb boles de neu. La part més divertida? El final d’aquest vídeo minut 1:53 al fons a la dreta és veu al culpable en Berk (Turquia) i si era jo la que gravava, va encertar de ple a la meva cara jajajajajaja!!!!!


A la tarda ens dediquem a fer un ninot de neu amb la Deniz i la Seray. La Deniz està ben flipada amb això de la neu ja que al seu poble només a vist nevar dos cops. El noi de canàries també va flipar els primer dies de neu, em va dir que gravava i tot com nevava jajajaja.


Petons a tothom!!

3 comentaris:

  1. Kitchen party??? La fiesta del pollo??? Jajaja xD m'ha encantat el breakdance i el teu bukkake a boles d neu xDxD apaaa a disfruraaaareeee

    ResponElimina
  2. Paski!!! Pollo és chicken jajajaja Pero tranqui que jo també em lio cada dos per tres amb aquestes dues paraules jajaja

    ResponElimina
  3. Que hi he dit en broma capullaaaa. No tinc el first pero fins aqui arribooo. Aqui estava la bromaaaa xD

    ResponElimina